Eefje de Volder

volderNa mijn studie culturele antropologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heb ik Nederlands en internationaal & Europees recht gestudeerd aan Tilburg University. Toen ik mijn master International Public Law en de Research Master in Law op zak had, ben ik in augustus 2010 aan mijn promotietraject begonnen bij de Law School van Tilburg University. Mijn onderzoek richt zich op het collectieve veiligheidssysteem van de Afrikaanse Unie en haar consistentie met internationaal veiligheidsrecht (het collectieve veiligheidssysteem van de Verenigde Naties). Voor mijn onderzoek zal ik tweemaal voor een aantal maanden naar Ethiopië gaan, waar het hoofdkwartier van de Afrikaanse Unie is gevestigd. Het eerste veldonderzoek zal plaatsvinden van januari-maart 2012.

Mail: Eefje de Volder