Ferry van de Mosselaer

mosselaerIn januari 2010 heb ik aan de Universiteit van Wageningen mijn MSc behaald in Leisure, Tourism and Environment, en een MSc minor in International Development Studies. Voor mijn scriptie heb ik onderzoek gedaan naar waardeketeninterventies in toerisme in Zanzibar. In februari 2010 heb ik een aanstelling als junior-onderzoeker gekregen en mij gericht op het schrijven van een PhD-voorstel over toerisme als een (conflicterende) vorm van landgebruik aan de Zuid-Afrikaanse Wild Coast. Momenteel ben ik zowel bij de Wageningen Universiteit als de Katholieke Universiteit Leuven aan het zoeken naar mogelijkheden om dit onderzoek te gaan uitvoeren. Tevens ben ik in november 2010 met een voormalig studiegenoot het bedrijf Atelier on Tourism Development – www.ateliertourism.com – gestart, waarmee wij multidisciplinaire platformen voor educatie, dialoog en projecten op het gebied van toerisme-ontwikkeling faciliteren. Hiermee richten wij ons in hoofdzaak op Oost- en Zuidelijk Afrika en Zuidoost-Azië.

Mail: Ferry Mosselaer