Karin van Bemmel

bemmelSinds maart 2011 ben ik student-assistent bij de Transformations & Connections research groep bij het Afrika-Studiecentrum in Leiden. Daarnaast ben ik betrokken bij Stichting Njokuti, die zich inzet voor jongeren met een lichamelijke handicap in Tanzania. Ik heb, sinds mijn geboorte in Kenia, altijd grote affiniteit met het Afrikaanse continent gehad. Inmiddels heb ik werkervaring opgedaan in Kenia, Zambia en Tanzania. In 2009 ben ik afgestudeerd als cultureel antropoloog aan de universiteit van Utrecht. In mijn master-onderzoek heb ik me gericht op implicaties van Barack Obama’s presidentschap voor inwoners van West-Kenia. Op dit moment studeer ik weer aan de universiteit Utrecht, de master Klinische Psychologie hoop ik volgend jaar af te ronden.

Mail: Karin van Bemmel