Vrijwilligers gezocht voor de Afrikadag 2015: een initiatief van Foundation Max van der Stoel

FOTO'S_Afrikadag2014_007Op zaterdag 7 november vindt de jaarlijkse Afrikadag plaats. Met zo’n 1500 bezoekers, sprekers en vrijwilligers is dit het grootste publieksevenement over Afrika en internationale samenwerking in Nederland. Dit jaar zijn de spotlights gericht op de nieuwe spelers op het Afrikaanse continent, waaronder China en andere Aziatische landen. Ook zal er aandacht uitgaan naar het thema ‘Financing for Development’. Deze onderwerpen worden geadresseerd tijdens uitdagende politieke debatten, boeiende speeches en allerhande workshops. Ook is er een uitgebreid cultureel dagprogramma, dat in de avond wordt gevolgd door de swingende afterparty ‘Africa at Night’. Kortom, een diverse dag waarop van alles te doen en te beleven is!

Om de Afrikadag mogelijk te maken, werkt de Foundation Max van der Stoel (FMS) samen met allerlei partners en organisaties. Het evenement kan echter niet georganiseerd worden zonder hulp van enthousiaste vrijwilligers. Wil jij ervaren hoe het is om een grootschalig evenement te organiseren en helpen de Afrikadag 2015 tot een succes te maken? Dan zij wij op zoek naar jou!

Kijk voor meer informatie op www.afrikadag.nl en www.facebook.com/events. Meedoen? Neem dan contact op met Sam Lansink (020-5512153/e-mail: slansink@foundationmaxvanderstoel.nl).”